The Ultimate Guide To custi caine

Materialul cel mai bun pentru realizarea unei custi este lemnul. In functie de posibilitati se poate encounter si din plastic sau alte materiale izolante.

Pentru a va face o idee sau a va inspira atasez in continuare cateva linkuri in treatment gasiti planuri detaliate pe treatment le puteti adapta in functie de necesitatile cainelui vostru.

Deschiderea este una generoasa, astfel incat cainele sa accepte cu usurinta sa se strecoare inauntru, unde, in partea de jos, il asteapta o paturica pufoasa si placuta la atingere. Geanta este prevazuta cu maner si cu curea pentru umar, cu lungime ajustabila.

Structura: Exista cateva elemente de proiectare care influenteaza semnificativ atat durata de viata, cat si nivelul de confort pe care il asigura cusca aleasa.

Casa principala cu acoperis ce poate fi deschis pentru a va proteja animalul de companie pe vreme rea

O propunere interesanta in categoria “custi pentru caini, la preturi bune”, poate fi acest design, pe treatment il recomandam pentru ca e unul durabil, simplu si eficient.

Nu facem lucruri perfecte dar dorim întotdeauna sa le (si sa ne) îmbunătățim. Mentinem legătura directa cu voi clientii si acest lucru ne permite sa înțelegem cum putem răspunde mai bine nevoilor voastre cat si sa identificam zonele ce le custi caine putem in continuare îmbunătăți la produsele noastre.

Cusca metalica va trebui sa fie prevazuta cu zavoare sigure, pe treatment animalul nu le poate desface, oricat de mult ar zgreptana atunci cand ramane singur.

Custile din plastic ofera mai multa igiena decat cele din lemn deoarece puricilor si acarienilor nu le plac suprafetele din plastic. Adapostul poate fi usor spalat daca e nevoie, cu un furtun cu apa, fiind casa ideala pentru caini cu alergie la praf sau cu sisteme imunitare slabite.

Cușca de câine stă pe patru picioare distanțat de pământ cu 4cm, să aibă circulație de aer sub ea. În timpul iernii este crucial să rămână căldura corpului în interiorul cuștii, de aceea la intrare am pus panglici PVC flexibil, Exclusive pentru acest scop, care înpiedică intrarea frigului, dar dă o liberă mișcare pentru animal. Acoperișul din lambriu in addition șindrila, pereții și dușumeaua – tot din lambriu de two cm- împreună dau o izolație necesară cuştii.

Acesta poate functiona prin optimizarea temperaturii cu ajutorul razelor infrarosii make de curentul electric. Se conecteaza cablul la priza si se seteaza temperatura prin intermediul termostatului.

The rankings are according to the skilled opinion of our editors and on underlying technologies that analyzes conclusions created by equivalent users to offer personal, qualified recommendations to Everybody who visits our web page.

Grila laterala pentru o ventilatie optima. Colturi rotunde si podea uscata. Calitate garantata „made in italy”.

In cazul in treatment cainele tau isi va petrece iarna mai mult afara, este foarte important sa ii oferi confortul necesar, chiar si in perioadele geroase. Primul pas in acest sens este sa confectionezi sau sa cumperi o cusca izolata termic corespunzator, si cu o compartimentare adecvata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *