The Definitive Guide to custi caini

Avantajul cotetului confectionat din plastic fata de cel confectionat din lemn este faptul ca parazitii nu se pot dezvolta si inmultii in materialul plastic.

: Dacă cușca este ținută afară lemnul trebuie sa fie tratat pentru a-l proteja de ploi/soare și a-i crește durata de by way ofță. Vopsirea poate fi făSlashă de dumneavoastră sau puteți optional cere sa o vopsim contra cost direct din fabrica.

Cainele nu trebuie sa fie de talie foarte mare, deoarece acesta isi create si mentine propria caldura corporala in interiorul cotetului.

Produsele noastre sunt echipate cu perne din product de inalta calitate, acestea avand certificarea ecologica si sanitara OEKO-TEX one hundred, atestand lipsa substantelor daunatoare.

Contain o terasa acoperita pe care cainele se poate relaxa la umbra, ferit de conditii meteo nefavorabile;

prezinta un sistem de drenare a apei ce asigura pastrarea unor conditii igienice si un confort maxim pentru cainele dumneavoastra.

Ferplast Dogvilla Cușcă din plastic - O căsuță pentru cățelul sau câinele dumneavoastră, fabricată din plastic și foarte igienică. Este potrivită chiar și pentru câinii alergici: mizeria și praful pot fi curățate ușor de pe suprafața sa netedă. Această căsută spațioasă salvează și mult spațiu datorită pereților laterali rabatabili. Cușca de plastic Ferplast Dogvilla este potrivită pentru tot anul și e foarte convenabilă atât pentru animal, cât și pentru stăpânul său.

Pe o cusca caine piata destul de ofertanta, nu e usor sa gasesti acele produse treatment merita, cu adevarat atentie. In continuare, gasesti cateva sugestii interesante, selectate de echipa noastra tinand cont de criterii stricte de calitate.

O căsuță bine aleasă vă va păstra câinele în siguranță pe proprietatea dumneavoastră și îi va oferi în același timp suficient spațiu pentru joacă.

Lemn de brad de calitate superioara pentru o constructie robusta, rezistenta la intemperii si longevitate

The CupFone which offers a lot quicker entry to your cellular phone, together with the capability to safely and simply access your hand sanitizer.

Avantajul cotetului confectionat din plastic fata de cel confectionat din lemn este faptul ca parazitii nu se pot dezvolta si inmultii in materialul plastic.

O căsuță pentru cățel este întotdeauna utilă în gospodăria unui iubitor de animale, așa că vă invităm să cumpărați cel mai potrivit produs de la zooplus.

Asamblarea este conceputa ca un joc de constructii interactiv si relaxant in treatment piesele se conecteaza quick si usor, fara prindere mecanica, lipire cu adeziv sau unelte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *