mașinuțe electrice copii Options

Pentru informații suplimentare, poti consulta pagina cum utilizăm cookie-urile și cum poti schimba establishedările. Take Citeste mai mult

Imitand o motocicleta de viteza, piesa este echipata cu doua roti late, ceea ce ii ofera un in addition de stabilitate. Fabricata din plastic de calitate superioara, piesa cantareste sub 3 kg, fiind usor de manevrat inclusiv de catre copil, care o va tarai dupa el cu usurinta.

Masina dispune de o capota care se ridica si un motor care poate fi reparat cu accesoriile incluse in kit, o alarma cu telecomanda pentru a activa si dezactiva masina si pentru a o pastra in siguranta.

De asemenea, confirm că nu sunt o persoană expusă public, membru de familie şi / sau persoană strâns legată de o persoană expusă community şi că sunt beneficiarul genuine al creditului pe treatment îl solicit.

In ziua de azi se gasesc o multime de modele de masinute electrice pe piata in mai multe designuri, stiluri si marci. Insa, datorita acestei varietati de modele, gasirea celei mai bune masinute electrice pentru copil nu este o sarcina usoara pentru parinti.

Actionarea butonului inainte/inapoi in timpul mersului poate duce la defectarea produsului si pierderea garantiei.

In cazul in care discutam despre o motocicleta la scara, alimentata cu combustibil, destinata copiilor pe care parintii vor sa ii imprieteneasca de la o varsta mica cu mersul pe doua roti, este obligatorie purtarea echipamentului de protectie pe care orice motociclist pasionat de enduro l-ar purta.

Toate drepturile rezervate

Electrical Contractors Find a Electrical Contractor in just three-5 minutes. Explain to us what you are seeking and obtain free estimates with no obligation. We're going to use your data to match you with a contractor keen on assisting you using your project.

HomCom motocicleta electrica pentru copii 18-36 luni, rosie poate fi distractia ideala pentru cei mici. Are o viteza maxima limitata masinute electrice de 3 km la ora pentru a putea fi condusa in siguranta. Este dotata cu muzica si claxon, cu stopuri si faruri functionale c

MotocicletanbspelectricanbspSpeednbspeste recomandata copiilor cu varsta de peste three ani si cu greutatea sub twenty five kg.Cu un structure contemporary si detalii realiste, este un vehicul de mare succes printre micii

Un model Activity, distractiv de pilotat, inspirat din experienta de curse a KTM pentru a fi capabil atunci cand terenul devine mai dur. Designul distinctiv este derivat de la motocicletele KTM de curse, iar influenta acestora nu este limitata doar la design. Lungile zile in desert te invata cum sa creezi echilibru intre confort si performanta atunci cand strabati distante mari.

Datorita faptului ca este echipat cu roti de plastic, acest produs este adecvat mai ales a fi utilizat pe asfalt sau ciment.

Este actionata cu ajutorul pedalei din podea si este dotata cu butoane pe volan pentru claxon, melodii polifonice, intrare MP3 player cu Regulate al volumului si lumini cu LED-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *